De juiste verzorging voor elke vachtsoort

Hoe DogTalk maatwerk levert

Elke hond is uniek, en dat geldt ook voor hun vacht. Wist je dat elke vachtsoort een andere aanpak vereist? Kortharige honden hebben bijvoorbeeld heel andere verzorging nodig dan langharige honden. Bij DogTalk begrijpen we dat en bieden we altijd een aanpak op maat.

Heb je een hond met een korte, gladde vacht? Dan is regelmatig borstelen voldoende, maar zelfs deze honden kunnen af en toe baat hebben bij een professionele trimsessie. Voor honden met een langere vacht is het juist belangrijk om klitten te voorkomen en de vacht goed uit te dunnen waar nodig. Wij geven je advies over hoe je zelf tussen de trimbeurten door de vacht van je hond het beste kunt onderhouden.

Onze trimsalon is uitgerust met de beste materialen en onze trimmers zijn getraind om de vacht van elke hond op de juiste manier te verzorgen. We kijken altijd naar wat jouw hond nodig heeft en zorgen ervoor dat de behandeling aansluit op de specifieke vachtsoort.

Bij DogTalk zijn onze trimmers opgeleid om vakkundig en met zorg om te gaan met elke vachtsoort. We zorgen ervoor dat jouw hond zich op zijn gemak voelt tijdens het trimmen, en houden altijd rekening met de individuele behoeften van jouw viervoeter.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze hondenschool, hondentraining, puppycursus en andere opvoedingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat jouw hond de beste zorg en training krijgt!

Onze hondenschool  en trimsalon is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, de Ronde Venen,Hoofddorp, Abcoude, Badhoevedorp, Haarlem en omgeving. Ook komen we aan huis voor privétrainingen of gedragsconsulten.

 

 

Heb je vragen of wil je reageren op deze blog? Stuur ons een mail via info@dogtalk.nl

Chat openen
1
Hulp nodig?💬
Scan de code
Hoi, DogTalk hier!🐶 Kunnen wij je helpen?